Hírek

1% felajánlás koronavírus idején – Mik a tanulságok?

Csaknem 1 milliárd forinttal nőtt a felajánlások összértéke, az örömbe mégis üröm vegyül: tovább fogyatkozott az szja 1% felajánlására figyelmet fordító adófizetők tábora. A Magyar Fundraising Akadémia szeptember 30-i workshopján a szakértők két tucatnyi résztvevővel elemezték az idei 1% szezon eredményeit. Rácáfolva az aggodalmakra, a koronavírus vészhelyzet ellenére bővültek idén a magyar civilek adó 1% […]

Erős programmal indul az MFA őszi szezonja

A koronavírus járvány okozta kényszerű tavaszi rendezvényszünet és a nyári vakáció után sűrű programmal jelentkezik a Magyar Fundraising Akadémia, szeptembertől novemberig tele a naptár!

Hogy alakultak az adományozói szokások a COVID-19 időszak alatt?

Az adományozási kedv alakulását vizsgálva, a járványidőszak számos izgalmas és olykor meglepő tanulságot mutat. Bár még csak most zajlik az elmúlt hónapok elemzése – és sajnos azt sem mondhatjuk, hogy a COVID-19 válság mögöttünk lenne már –, az jól látszik, hogy nem hagyott alább az adományozói kedv. Legalábbis azon civil szervezetek esetében, amelyek hosszú távon, adatvezérelt fundraising alapján alakítják a stratégiájukat.