MIÉRT AZ MFA?

Az önálló forrásteremtés a magyar civilszervezetek körében is egyre nagyobb jelentőséggel bír. A Magyar Fundraising Akadémia célja, hogy képzéseivel a civilszervezetek adományszervezőit professzionális forrásteremtési és kommunikációs tudáshoz juttassa. Képzéseinket a jelentkezők tudásszintjéhez és céljaihoz igazítjuk, így a tapasztalt fundraisereknek és a forrásteremtéssel még csak ismerkedőknek egyaránt tudunk fejlődési lehetőséget nyújtani.
 
 

Rólunk mondták

„Az ember elmegy innen hétfőn, és kedden már csinálhatja. Rögtön fel tudja használni ezt a tudást.”
Halász Anna
Magyar Kerékpárosklub
„Szervezett formában, strukturáltan átbeszéljük közösen, olyan érzelmi löketet érez az ember, hogy ezt így kell csinálni. Ezt csinálni kell.”
Irimiás Olga
Csoma Szobája Alapítvány
„Nagyon magas színvonalú, sok újdonságot, releváns információt tartalmazó volt. Nagyon sok segítséget nyújtott!”
Schneider Kinga
NOÉ Állatotthon Alapítvány
„Örülök, hogy részt vettem a képzéseteken. Tamás és a többi előadó lehengerlő előadásmódja végig lekötötte a figyelmemet és könnyen emészthetővé tette a széleskörű információhalmazt, melyet átnyújtottatok nekem.”
Greguska Judit
MagNet Bank
„Úgy az előadók, mint a résztvevők nyitott, érdeklődő, kooperatív közösséget alkottak. Számomra a leghasznosabb a nyílt és gördülékeny párbeszéd volt, amelyből számos új ismeretet szereztem, és oszthattam meg munkatársaimmal.
Keszthelyi Mónika
Suhanj! Alapítvány
„17 éve tudjuk, hogy folyamatosan kell kommunikálni mindazokat az eredményeket, melyeket az adózók támogatásának felhasználásával elérünk. Ennek ellenére a képzésen hallott elemzések, a legújabb online eszközök lehetőségeinek maximális igénybevételére vonatkozó - fiatal, agilis, valóban profi szakemberektől hallott - összefoglalók komoly segítséget nyújtottak számunkra a következő kampányunkra történő felkészüléshez.”
Dr. Bakó Katalin
Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány