Adományozók ajándékba. Pályázat!

Legyen stabil támogatói bázisod!

A járványügyi vészhelyzet kihívások elé állítja a civilek forrásteremtő törekvéseit is. A Magyar Fundraising Akadémia a maga eszközeivel, partnerei részvételével igyekszik segíteni.

Az MFA segítségével most új szintre emelheted civilszervezeted forrásteremtési képességét: támogató partnereink bevonásával pályázatot hirdetünk

pro bono adománygyűjtő kampány megvalósítására

10,000 db-os postai adománygyűjtő hírlevél kiküldésével, magánszemély címzetteknek, egy több száz fős támogatói bázis létrehozását célozva.

A munka dandárja, a kampány megvalósítása és a költségek finaszírozása a mi dolgunk, míg a befolyó adományokat Te a cél szerinti tevékenységedre fordítod.

De nem is ez a legnagyobb érték: a kampány végén egy több száz fős elkötelezett támogatói kört kapsz, akik ezentúl megszólíthatóak, mögötted állnak és tartósan számíthatsz a segítségükre!

Ami még fontosabb: egy kipróbált, fenntartható módszerhez jutsz, megszerzed a tudást, hogyan bővítsd tovább támogatói bázisodat.

Szóval mit is nyerhetsz? Némi halat, egy erős hálót és egy halászati kisokost is még mellé 😊. Vesztenivalód? Az nincs! Küldd el pályázati anyagodat december 21-ig az info@fundraisingakademia.hu-ra.

Pályázatunk nyertese(i) javára az MFA és partnerei megvalósítanak egy 10.000 db-os induló adománygyűjtő toborzó kampányt 2021-ben. A kedvezményezette(ke)t semmilyen költség nem terheli, az MFA és partnerei biztosítanak mindent: címlista, kreatív tervezés, szövegírás, postai díjak fedezete, adatok feldolgozása, stb… A befolyó adományok a kedvezményezett(ek) bankszámlájára érkeznek.

A kedvezményezett civilszervezet(ek)et gondos mérlegelést követően, objektív szempontrendszer alapján, pályázat útján választjuk ki, szakmai zsűrire bízva a döntést.

A döntés szempontjai:

 • fundraising „fittség”
 • feddhetetlen, etikus működés
 • egység a projekt mellett a civilszervezeten belül
 • társadalmi hasznosság
 • felelős szervezeti gazdálkodás
 • a projekthez szükséges technikai feltételek megléte

A pályázat elemei:

 1. Bemutatkozó esszé:
  – a szervezet működésének, történetének lényegre törő bemutatása
  – milyen forrásteremtő tevékenységeket folytat a szervezet? Ha van, mutasd be a forrásteremtési stratégiát!
  – mik a jövőbeli projekt és fundraising tervek?
 2. Projektterv: milyen célra kerülne felhasználásra a beérkező adomány? Részletesen kifejtve a projekt időtervét, módszerét, kedvezményezettjeinek körét
 3. Alapító okirat/alapszabály
 4. Az utolsó 3 év közhasznúsági jelentései (ha van)

A pályázatokat értékelő zsűri tagjai:

Bender KrisztinaPR és operatív vezető, ArvaliCom
Dömötör Károlyoperatív vezető, Human Dialog
Gottgeisl Ritaelnök, Adótanácsadók Egyesülete Nonprofit Tagozata
Kaminszky Adrienne főtitkár, Reklám Világszövetség Magyarországi Tagozata – IAA Hungary
Miha Tamásszakmai vezető, Magyar Fundraising Akadémia
Dr. Tomcsányi Péterügyvezető, Prime Rate

A pályázatunkon bármely, Magyarországon működő civilszervezet vagy civil jellegű non-profit gazdasági társaság részt vehet. A pályázattal a szervezet egyúttal hozzájárul ahhoz, hogy az MFA a pályázati projektekről a sajtó és egyéb csatornákon keresztül a nyilvánosság felé kommunikáljon.

Várjuk pályázati anyagodat az info@fundraisingakademia.hu e-mail címre!