Erős programmal indul az MFA őszi szezonja

A koronavírus járvány okozta kényszerű tavaszi rendezvényszünet és a nyári vakáció után sűrű programmal jelentkezik a Magyar Fundraising Akadémia, szeptembertől novemberig tele a naptár!

Az őszi menetrend egy már hagyományos eseménnyel veszi kezdetét, szeptember közepe fontos dátum a civil kalendáriumban, ekkor teszi ugyanis közzé a NAV az szja 1% felajánlások eredményeit. Kiderül tehát, ki-ki milyen eredménnyel kampányolt tavasszal az adófizetők szimpátiájáért. A 2020-as tavaszi kampány és a friss 1% eredményeket értékeljük majd első rendezvényünkön, megvizsgálva, mi állhat a sikeres kampányok hátterében.

Ugyancsak bevett, immár visszatérő program az MFA eseményei sorában az aktuális kutatásunk eredményeinek bemutatása. Az idei projekt az online adományozás esélyeit, kitörési lehetőségeit méri fel. Annak megyünk utána, hol, miként és kiket érdemes a civil adománygyűjtő kampánnyokkal célba venni ahhoz, hogy sikeres legyen a forrásteremtés a digitális csatornákon. Végül, talán az év egyik legizgalmasabb programjának ígérkezik az az átfogó, több alkalmas prémium képzéssorozatunk, melyen az online fundraising és az emergency kampányok összefüggései kerülnek terítékre, feldolgozva a Covid-19 járványhelyzet tanulságait és tapasztalatait a civil forrásteremtés tükrében. Utóbbi képzésünkön a részvétel pályázati úton lesz lehetséges, figyeld híreinket, iratkozz fel hírlevelünkre, így biztosan nem maradsz le egyik programról sem!