Események betöltése

Adományok egy érintésre? – Lehetséges!

  • 2023. június 14.
  • szerda, 09:30 - 13.00
  • La Vida DUNA Rendezvényház
    1138 Budapest, Dunavirág u. 2.

június 14. @ 09.30 13.00

Új, digitális módszerek váltak elérhetővé a kapcsolattartásra és az adománygyűjtésre – gyere el rendezvényünkre, ismerd meg, milyen lehetőségeket kínál a modern technológia a fundraisingben.

A járványügyi vészhelyzet után felértékelődtek a személyes találkozások, az élő kapcsolatok és a közösségi rendezvények: számtalan remek alkalom adódik az adománygyűjtésre is!

Ha nem is varázsütésre … de akár egy bankkártya (vagy okostelefon) érintéssel adományozhatnak ezután támogatóid a Change Hungary adománygyűjtésre optimalizált, a kiforrott QR és NFC technológiára építő megoldásaival. Egy érintéssel regisztrálhatnak akár hírleveledre is, vagy eljuthatnak a weboldaladra, bármilyen kampányfelüleletedre, megnézhetik a videóidat … határt csak a fantáziád szab, hová szeretnéd elvinni az irántad érdeklődőket.

Ideje szintet lépni! Az MFA és a Change Hungary közös bemutatóján most élőben megtapasztalhatod, milyen hatékonnyá, könnyeddé és elegánssá teszik az adományozást a digitális megoldások, az egyedi dekorációval készülő adománygyűjtő totemoszlopok. 

Ha pedig megtetszik, és úgy döntesz, belevágnál, akár már eseményünkön jelezheted igényedet, hiszen most rendkívül kedvező feltételekkel, kihelyezési díj nélkül és 9 hónapig havidíj fizetése nélkül használhatod az eszközöket.

A bemutató rendezvény időpontja és helyszíne:

2023. június 14., 9:30 – 13:00

La Vida DUNA Rendezvényház, Budapest 1138, Dunavirág u. 2.

A program: 

9:30 – 10:00      Érkezés, regisztráció

10:00 – 10:20    Új utak a fundraisingben –  Miha Tamás, az MFA szakmai vezetőjének és a Change Hungary ügyvezetőjének előadása

10:20 – 11:00    Amit az adományozói totemekről tudni érdemes, Fodor Gábor, a Change Hungary alapítójának és ügyvezetőjének előadása

11:00 – 11:30    Szünet, networking, ismerkedés a totemekkel

11:30 – 12:00    Elsők között, avagy tapasztalataink az adománygyűjtő totemmel, Zarka Dénes, a budapesti Avilai Nagy Szent Teréz Plébániatemplom állandó diakónusának előadása

12:00 – 13:00 Kérdezz-felelek, utána kvízjáték!

A részvételi díj civil szervezetek munkatársai számára bruttó 4900 Ft.

A díjbevételt az MFA és a Change Hungary jótékony célra ajánlja fel, az esemény résztvevői válaszhatnak majd, milyen arányban osszuk szét a bevételt a következő 3 kedvezményezett között:

KézenFogva Alapítvány

Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület

Siófoki Állatvédő Alapítvány

Jelentkezési határidő: június 12., 24:00.

Regisztrálj, és gyere el rendezvényünkre, találkozzunk június 14-én a La Vidában!

Regisztráció

Az alábbi számok tartalmazzák az ezen eseményhez már kosárban lévő jegyeket. Clicking „Get Tickets” will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available