Jól vizsgáztak a Magyar Fundraising Akadémia végzősei

Professzionális adománygyűjtés és civil kommunikáció 2019 címen immár a harmadik évfolyammal indult tavasszal a Magyar Fundraising Akadémia három hónapos kurzusa. A napi működésükbe szinte azonnal beépíthető gyakorlatot kínáló szakmai programot május végén tudáspróba zárta, amelyen minden diák eredményesen vizsgázott.

13 résztvevő, 13 hét, 25 előadás

Ezúttal 13 civil szervezeti képviselő ült iskolapadba, hogy a 13 héten át tartó innovatív és gyakorlati előadássorozaton átfogó tudással vértezzék fel magukat a civil forrásteremtés minden fontos részterületén. A résztvevők több mint 25 remekbe szabott, jó hangulatú, interaktív foglalkozáson sajátíthatták el, hogyan gondolkodjanak stratégiában a kommunikációs kampányaik tervezésekor, és milyen technikákat érdemes beépíteni a kampánymenedzsmentbe az optimális forrásteremtés érdekében.

A kurzuson neves trénerektől, a civil kommunikáció elismert szakembereitől tanulhattak a hatékonyan működő online és offline forrásteremtési módszerektől a vizuális kommunikáción és céges adományozáson át az adatbázis-építés szabályoknak megfelelő módszeréről.

A napi működésükbe szinte azonnal beépíthető gyakorlatokat kínáló szakmai programot május végén tudáspróba zárta, amelyen minden diák eredményesen vizsgázott.

A nagy érdeklődésre tekintettel a tervek szerint legkésőbb 2 év múlva újra indul az MFA átfogó kurzusa!